Individualni treninzi

Rad sa personalnim trenerom  pomoći će Vam da naučite pravilno da vežbate i da se pridržavate treninga odgovornim odnosom prema sebi. Personalni trener će Vam pomoći da postavite realne ciljeve, kroz izgradnju individualnog programa vežbanja.

Individualni treninzi

Individualni treninzi za početnike zasniva se na principu rada: 

 1. Kardio trening
 2. Trening snage
 3. Trening izdržljivosti
 4. Trening istezanja 

U sve to je uključen i plan ishrane koji je neizostavan segment, da bi se dostigao željeni rezultat.

Individualni treninzi za početnike pomoći će Vam da naučite pravilno da vežbate i da se pridržavate treninga odgovornim odnosom prema sebi. Personalni trener će Vam pomoći da postavite realne ciljeve, kroz izgradnju individualnog programa vežbanja. Takođe, potrudiće se da svaki trening napustite zadovoljni i motivisani za dalje vežbanje.Sa personalnim trenerom pored sebe dobijate trening partnera, čiji je primarni zadatak da Vas motiviše kako bi dobili željene rezultate.

Personalni trener je tu, da prilagodi trening vašim individualnim potrebama i vašim trenutnim mogućnostima.

Personalni trener Vam nudi programe vežbanja za:

 1. Sigurno i efikasno gubljenje telesne težine
 2. Povećanje mišićne mase
 3. Povećanje kardiovaskularne i mišićne izdržljivosti
 4. Povećanje fleksibilnosti
 5. Povećanje snage
 6. Povećanje brzine i agilnosti
 7. Pripreme za posebne događaje (maraton, takmičenja u sportovima, triatlon)
 8. Poboljšanje opšteg zdravlja

Personalni trening sa početnicima

Ukoliko prvi put vežbate u teretani, onda je ovo idealan program za vas. Trener će vam pomoći da prevaziđete tremu i opusti vas pred prvi susret.

Zdravo mršavljenje

Zdravo mršavljenje je osnovni cilj svake dobre dijete za mršavljenje. Postiže se tako što izbegavamo sve negativne faktore koji nas sprečavaju da smršamo bez rizika po zdravlje.

Personalni trening sa sportistima

U radu sa personalnim trenerom fizička priprema je u potpunosti prilagođena individualnim potrebama sportiste, čime se povećava željena adaptacija na trening i time postižu najbolji rezultati.

Vođeni trening u grupi

U maloj grupi možete raditi na uspostavljanju treninga koji je efikasan za svakoga. Tu se podrazumeva rad uz stručan nadzor personalnog trenera , gde je svakom vežbaču omogućena demonstracija vežbi i korekcija u toku rada.

Vođeni trening u vašim domovima

Trening u vašem domu organizuje se u skladu sa vašim slobodnim vremenom. Trener dođe na adresu koju ste poslali u upitu i održava trening sa rekvizitima koji mu stoje na rasploaganju. Moguće je trenirati i više osoba u istom terminu potrebno je samo da se dogovorite oko uslova saradnje sa trenerom.

Personalni treninzi za starije osobe

Obično se dešava da se sa godinama kod starijih ljudi smanjuje obim vežbanja, a to može imati negativne posledice po njihovo zdravlje. Godine ne mogu biti izgovor za nedostatak fizičke aktivnosti.

Mršavljenje nakon porođaja

Promene koje se dešavaju kod žena za vreme trudnoće i nakon porođaja, a odnose se na strukturu tkiva, povećanje kapilarne mreže, hormonalni status u poređenju sa vizuelnom figurom žene, kojom većina nije zadovoljna, nose u sebi veliku mogućnost za mršavljenje nakon trudnoće i porođaja.

Mršavljenje kod dece

Sve je više dece koja se mogu svrstati u kategoriju gojaznih. Može se slobodno reći da se radi o epidemiji gojaznosti u školskom uzrastu.

Nema proizvoda u korpi.