personalni trener

Pogledajte zašto  vam je neophodan personalni trener? 

Usluge fitnes trenera

Želim da vam pomognem da živite zdravo, bez bolova, da budete u odličnoj formi i da izgradite zdrav način života! Nudim vam usluge fitnes trenera. Na vama je da odaberete program treninga prema svojim potrebama. 

Potrudiću se da vam pomognem da pronađete najbolje treninge za vas. Imajući na umu vaš budžet, stil života i fitnes ciljeve osmislio sam program treninga koji je prilagođen svima bez obzira na fizičku pripremljenost. 

Usluge fitnes trenera su prilagođene za svačiji džep i svako ih može priuštiti sebi.

U prodavnici postoji veliki izbor suplemenata koji će poboljšati vašu snagu, kondiciju, poboljšati izgradnju mišića. Verujem da nijedna investicija nije vrednija od zdravlja. Kada pravilno ulažete u vežbanje, koristi koje dobijate nisu samo estetske, već i zdravstvene.

about us

Zašto personalni trening?

Nakon što odlučite da počnete da trenirate, pobrinuću se da dobijete najbolji fitnes program. Rad sa personalnim trenerom je dobitna kombinacija za postizanje vrhunskih rezultata bez mnogo lutanja. Trener je osposobljen da sprovede program onako da vi za kratko vreme vidite sopstvenu promenu i transformišete svoje telo onako kako vi to želite. Zato je personalni trening najbolji način kako da dođete do vidljivih rezultata.
service icon

Moderne mašine

Najbolje sprave za vežbanje obezbediće vam da na najbolji mogući način stimulišete vaše mišiće.

service icon

Stručan trener

Trener je profesionalno obučen da vas vodi na putu do vaše promene. Naučiće vas kako pravilno da izvodite svaku vežbu.

service icon

bez ugovora

Možete pauzirati ili se vratiti u teretanu kad god želite i iskoristiti svoje plaćene termine bez obzira da li su termini u tekućem mesecu.

service icon

plan ishrane

Za odlične rezultate neophodan je kvalitetan plan ishrane. Zbog toga svako dobija svoj plan ishrane u skladu sa svojim ciljevima.

Personalni trening sa ličnim trenerom

Zakažite svoj trening još danas i pomoći ću vam da ostvarite sopstvene ciljeve, poboljšajte svoje zdravlje.

Personalni trener

Najvažniji cilj u radu sa klijentima, da boravak na treningu bude prijatan i da se ostvare najbolji rezultati.

Nema proizvoda u korpi.