Vođeni trening u vašim domovima

Vođeni trening u vašim domovima podrazumeva dolazak trenera na navedenu adresu gde živite i organizaciju treninga sa rekvizitima koji su na raspolaganju.

vodjeni trening u vašim domovima

Vođeni trening u vašim domovima

Za sve ljude koji vole sport, a nemaju previše vremena za odlazak u teretanu postoje alternative za ne izlazak iz kuće. Ne, ne govorim o tegovima ili šipkama na otvorenom. Govorim o nečemu malo egzotičnijem. Angažovanjem trenera u vašem domu možete raditi vežbe iz udobnosti svog doma.

Ukoliko se odlučite za personalni trening kod kuće, potrebno je samo da kontaktirate trenera i dogovorite se o detaljima vezanim za sam trening. Potrebno je da kažete treneru mesto i adresu gde živite, kako bi došao kod vas u stan ili kuću. U razgovoru sa trenerom definisaćete šta je potrebno da se kupi od rekvizita kako bi mogao da se sprovede personalni trening kod kuće tj. u kućnim uslovima. U takvim okolnostima personalni trener često improvizuje vežbe i trudi se da prilagodi date okolnosti potrebama klijenta.

Vođeni trening u vašim domovima kako izgleda

Personalni trener nakon dolaska kod vas, kreira plan treninga prilagođen vašem cilju. Ukoliko je trener stučan, osmisliće mnogo varijacija vežbi pomoću stolice, vežbe sa gumom, vežbe sa tegovima, vežbe na pilates lopti, vežbe sa trx, vežbe sa rolerom itd. Možete mnogo postići ovakvim treningom samo je potrebno da imate stručno lice koje vas nadgleda u toku treninga i koriguje nepravilnosti u toku treninga.

Po dolasku trenera u vaš dom možete zajedno sesti za sto ili u ugaonu i kreirati vaš plan ishrane. U personalnom treneru imaćete velikog saveznika i prijatelja koji je tu da vam olakša život.

 

 

Vođeni trening u vašim domovima prednosti

Ostaćete u svom domu, nećete izgubiti vreme u prevozu i u dolasku do teretane. Izbećićete traženje slobodnog parkinga pogotovo na Lokacijam poput Vračara, gde se nemože pronaći slobodno mesto za parking. Nakon treninga ostajete u svojoj kući, gde možete odmah nakon treninga da pojedete zdrav obrok, da se istuširate u sopstvenom kupatilu. Mislim da je ovo sjajna ideja za poslovne ljude koji ne žele da izgube svoje slobodno vreme i omoguće sebi više vremena za poslovne obaveze, a opet ostanu aktivni.

Mršavljenje kod dece

Sve je više dece koja se mogu svrstati u kategoriju gojaznih. Može se slobodno reći da se radi o epidemiji gojaznosti u školskom uzrastu.

Mršavljenje nakon porođaja

Promene koje se dešavaju kod žena za vreme trudnoće i nakon porođaja, a odnose se na strukturu tkiva, povećanje kapilarne mreže, hormonalni status u poređenju sa vizuelnom figurom žene, kojom većina nije zadovoljna, nose u sebi veliku mogućnost za mršavljenje nakon trudnoće i porođaja.

Personalni treninzi za starije osobe

Obično se dešava da se sa godinama kod starijih ljudi smanjuje obim vežbanja, a to može imati negativne posledice po njihovo zdravlje. Godine ne mogu biti izgovor za nedostatak fizičke aktivnosti.

Vođeni trening u grupi

U maloj grupi možete raditi na uspostavljanju treninga koji je efikasan za svakoga. Tu se podrazumeva rad uz stručan nadzor personalnog trenera , gde je svakom vežbaču omogućena demonstracija vežbi i korekcija u toku rada.

Personalni trening sa sportistima

U radu sa personalnim trenerom fizička priprema je u potpunosti prilagođena individualnim potrebama sportiste, čime se povećava željena adaptacija na trening i time postižu najbolji rezultati.

Zdravo mršavljenje

Zdravo mršavljenje je osnovni cilj svake dobre dijete za mršavljenje. Postiže se tako što izbegavamo sve negativne faktore koji nas sprečavaju da smršamo bez rizika po zdravlje.

Nema proizvoda u korpi.