154 рсд

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Opis

Smrznuta šljiva bez koštice (Stenley) ima široku upotrebu kao smrznuto voće. Smrznuta šljiva bez koštice su sastavni deo svake ishrane. Šljiva se zamrzava kao cela sa košticom, sečena na polutke bez koštice (ručno ili mašinski) ili sušena.

Prepoznatljive su po jedinstvenom i sočnom ukusu. Šećeri šljivama daju prepoznatljiv slatki ukus, a to je i razlog zbog kojeg se šljive koriste za proizvodnju džemova i alkohola. Suve šljive su bogatije vlaknima, i koriste se kao lek za probleme sa probavom i konstipacijom. Suve i sveže šljive bogate su sorbitolom, alkoholnim šećerom koji se ponaša kao prirodni laksativ. Zato je jako važno da ne preteruje sa konzumiranjem, naročito suvih šljiva.

blank

Šljive su bogate C vitaminom što ih ubraja u izuzetno zdravo voće. Osim vitamina C poseduju i Vitamin K, Vitamin A,  Kalijum, Bakar. Suve šljive su bogatije vitaminom K, mineralima i vitaminima B kompleksa od svežih šljiva. Šljive imaju gotovo duplo više antioksidanasa polifenola nego bilo koje drugo voće. Bioaktivna jedinjenja iz ove grupe daju šljivama privlačnu boju. Svako ko jede šljive ima smanjeni rizik od pojave bolesti srca i karcinoma.

Minerali, vlakna i antioksidansi, kako iz suvih tako i iz svežih šljiva, pozitivno utiču na visok holesterol u krvi. Suve šljive su bogate vitaminom K, fosforom, magnezijumom i kalijumom, doprinose zdravlju kostiju i prevenciji osteoporoze.

Sveže i suve šljive, uprkos visokom udelu šećera, pomažu regulaciju nivoa šećera u krvi.

Voće se pakuje neposredno pre isporuke. To omogućava klijentu da dobije svež, besprekoran i iz hladnjače ispravno rashladjen proizvod.

  • Duboko zamrznuta šljiva bez koštice, ručno sečena
    Pakovanje: PVC kesa u petoslojnoj kartonskoj ambalaži 10-14kg
  • Duboko zamrznuta šljiva, bez koštice mašinski sečena
    Pakovanje: PVC kesa u petoslojnoj kartonskoj ambalaži 10-14kg
  • Duboko zamrznuta šljiva sa košticom
    Pakovanje: Natron vreća 20kg

Na zahtev kupca je moguće raditi i manja pakovanja.

Dodatne informacije

Težina 10 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Smrznuta šljiva bez koštice“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *