Vođeni trening ili poluindividualni trening je osmišljen tako da trener prilagođava vežbe svakom pojedincu, ali pažnja trenera je podjednako posvećena svakom vežbaču.

Vođeni trening ili grupni personalni trening omogućava da po prikladnoj ceni vežbate zajedno sa personalnim trenerom.

vođeni trening - kako izgleda

Koncept vođenog treninga u maloj grupi odlikuje se odličnom atmosferom, gde se trener trudi da podjenako posveti pažnju svakom članu grupe. Ukoliko želite da vežbate u društvu, a želite poluindividualani trening i želite da takav trening platite manje od individualnog, onda je ovo pravo rešenje za vas. Ostvarite vaše ciljeve u smislu korekcije posture kičme, regulacije telesne težine ili unapređenja opšteg zdravlja.

Personalni Trener kroz vođeni trening dizajnira efikasan program treninga, kvalitetno demonstrira tehniku trenažnih vežbi i u svakom trenutku nadgleda pravilnu formu svakog pojedinca u toku njihovog izvođenja.

Rad u maloj trenažnoj grupi zadržava sve prednosti individualnog pristupa. Trenažni program je u svakom trenutku usklađen sa vašim trenutnim mogućnostima i potrebama. U vođenom treningu trener je u mogućnosti da prati progres, modifikuje trening i u svakom trenutku bude na raspolaganju svakom od vežbača.

vođeni trening prednosti

Osnovne prednosti rada u grupi je razvijanje timskog duha, druženje između članova, razvoj osnovnih motoričkih radnji, učenje pravilne tehnike vežbe, razvoj kondicije, razvoj snage i mobilnosti. Pod vođenim treningom se podrazumeva da vreme provedeno u fitnes centru iskoristite na najbolji mogući način, pod stručnim nadzorom. Vaš trener prati vaš rad, kao i rad ostalih članova grupe. Grupe najčešće broje od tri do pet članova.

 Ovakav način rada omogućava treneru da svakome posveti dovoljno pažnje u toku treninga, a sa druge strane gradi i vašu samostalnost u treniranju. 

 

Vođeni trening zašto se preporučuje

Svaki član grupe može imati posebno individualno prilagođen sistem vežbi u skladu sa svojim ciljevima. Tu pre svega mislim da osoba koja želi da smrša dobiće vežbe za mršavljenje, a osoba koja želi da izgradi mišiće treniraće na način svojstven tom cilju.

Zajedničko vežbanje je često zabavnije i samim tim se povećava verovatnoća da postanete redovan vežbač. Motivacija je važan deo treninga, a grupa je ta koja pomaže pojedincu da napreduje, čak i ako nije baš raspoložen za vežbanje. Uz to, ovakav vid treniga je i finansijski dostupniji od personalnog treninga.

POČNIMO SA RADOM
ZAJEDNO

Slobodno nam se obratite. Javićemo vam se u toku dana ili nas pozovite sada.

 

Nema proizvoda u korpi.