Mršavljenje prirodnim putem i trajnu redukciju telesne težine, možete postići uz pomoć stručnog treninga i zdrave ishrane. 

 

 

kako izgleda program za mršavljenje

Zdravo mršavljenje prirodnim putem i trajnu redukciju telesne težine, možete postići uz pomoć stručnog treninga i zdrave ishrane. Ono što treba naglasiti je da se u preventivnim radu koriste samo specifični oblici fizičke aktivnosti i treninga, uz pomoć kojih se topljenje masnih naslaga postiže na izuzetno zdrav način.

 

mršavljenje nakon porođaja

Promene koje se dešavaju kod žena za vreme trudnoće i nakon porođaja, a odnose se na strukturu tkiva, povećanje kapilarne mreže, hormonalni status u poređenju sa vizuelnom figurom žene, kojom većina nije zadovoljna, nose u sebi veliku mogućnost za mršavljenje nakon trudnoće i porođaja. Priroda se pobrinula da stabilnost organizma na impulse koji dolaze spolja, konkretno fizička aktivnost treba da bude na visokom nivou kompatibilnosti sa željom majke da smrša, oslobodi se viška kilograma i ponovo povrati savršenu figuru. Potrebno je samo trenirati uz nadzor stručnjaka uz proverene metode treninga i pravilnu ishranu.

Mršavljenje kod dece

Sve je više dece koja se mogu svrstati u kategoriju gojaznih. Može se slobodno reći da se radi o epidemiji gojaznosti u školskom uzrastu. Pristup mora biti ozbiljan, jer će se tako i dete lakše prilagoditi početku treniranja, promenama u ishrani i svakodnevnom životu i shvatiti da je važno da se pridržava zadatih pravila. To će ujedno dati motivaciju detetu da istraje sa vežbanjem.

Mršavljenje prednosti

Personalni trener

Personalni trener

Miloš Kalušević

Zdravo mršavljenje prirodnim putem i trajnu redukciju telesne težine, možete postići uz pomoć stručnog treninga i zdrave ishrane.

POGLEDAJTE DETALJE O TRENERU

POČNIMO SA RADOM
ZAJEDNO

Slobodno nam se obratite. Javićemo vam se u toku dana ili nas pozovite sada.

Nema proizvoda u korpi.