Kardio boks je idealan za mršavljenje jer kombinacijom snage i kondicije postižu se vidljivi rezultati u oblikovanju tela, gubitku suvišnih kilograma i povećanju fizičkih performansi. 

Uz pravilno redukovanu ishranu i boks, možete ostvariti deficit kalorija na dnevnom i nedeljnom nivou. Idealno trajanje treninga za mršavljenje je od 35 minuta do 45 minuta. Ovo Vam može biti glavni ili dodatni vid fizičke aktivnosti bilo da želite da redukujete telesnu masu ili da smanjite procenat masnog tkiva.

Kardio boks kako izgleda trening

Ovakav vid treninga prestavlja visoko intezivan trening koji se izvodi tako što trener drži fokusere klijentu i na taj način određuje gde će usmeriti udarac. U zavisnosti od brzine promena položaja fokusera i jačine udaraca određuje se intezitet vežbanja.

Kombinacijom snage i kondicije postižu se vidljivi rezultati u oblikovanju tela, gubitku suvišnih kilograma i povećanju fizičkih performansi. 

Kompletna oprema za kardio boks bi podrazumevala elastične bandažere, rukavice i fokusere.

Kardio boks prednosti

Prednost ovakvog načina treniranja je u tome što je i trener uključen u trening zajedno sa vama i on je taj koji direktno određuje vaše kretanje koje nije statično kao prilikom udranja u džak.

POČNIMO SA RADOM
ZAJEDNO

Slobodno nam se obratite. Javićemo vam se u toku dana ili nas pozovite sada.

Nema proizvoda u korpi.