Trening u prirodi ne samo da poboljšava raspoloženje, već telu donosi i brojne fizičke i mentalne benefite koji nam u zatvorenom prostoru nisu dostupni. Zato, kada god to vremenski uslovi dozvoljavaju, izađite napolje i vežbajte u prirodi.

Kao vaš personalni trener potrudiću se da vam organizujem vaše omiljene treninge na otvorenom prostoru na lokacijama koje su dostupne većini vežbača. 


trening u prirodi

Trening u prirodi kako izgleda

Treninzi u prirodi su savršen spoj za dobru formu i pozitivno raspoloženje. Izađite napolje i vežbajte u prirodi, parku, isped zgrade ili kuće. Priuštite sebi lepo nebo, svež vazduh i sunce. Treninzi u prirodi daće vam više energije za ostvarenje ličnih ciljeva u sportu i životu. Treninzi u prirodi su veoma popularni kako kod mladih tako i kod starijih osoba. Svako ko proba jednom da vežba u prirodi, obično postane zaljubljenik treninga na otvorenom. Trening u prirodi osim svežeg vazduha jača duh i telo, podiže raspoloženje, samopouzdanje i čini vas menje nervoznom osobom.

Trening u prirodi može se izvoditi bilo gde

U Beogradu postoji mnogo staza za trčanje, sportskih terena i teretana na otvorenom, kao i veliki broj parkova koji se mogu iskoristiti za kvalitetan trening u prirodi.

Za vežbanje  u prirodi možete iskoristiti klupu u parku, stepenice, ljuljašku ili slična rešenja koja će improvizovati određenu spravu za određenu vežbu.

Da bi se maksimalno iskoristile sve prednosti koje trening na otvorenom pruža potrebno ga je pažljivo osmisliti, organizovati i prilagoditi potrebama svakog vežbača.

Personalni trener nudi vam mogućnost da vežbate napolju uz online podršku ličnog trenera ili da radite 1 na 1 zajedno sa trenerom. Ovakav vid profesionalnog treninga daje najbolje rezultate za kratko vreme i klijentima pruža mnoge benefite.

Trening u prirodi prednosti

Treninzi u prirodi posebno su pogodni za ljude koji puno vremena provode u zatvorenom prostoru. Može se sprovoditi tokom cele godine bez obzira na vremenske prilike. U dogovoru sa trenerom moguće je i kombinovati vežbanje u prirodi i trening kod kuće ukoliko klijentu tako više odgovara.

 

Počnimo sa radom
Zajedno

Slobodno nam se obratite. Javićemo vam se u toku dana ili nas pozovite sada.

 

Nema proizvoda u korpi.