Kako funkcioniše personalni online trening?

Online trening je oblik saradnje sa klijentom na daljinu, a svrha je edukacija na području fitnesa i zdrave ishrane. Kako bi osoba lakše postigla svoje ciljeve bez ličnog kontakta sa trenerom, sve više vežbača odlučuje se za personalni online trening.

online trening

Vežbači početnici, a često i oni iskusniji gube se u moru informacija i dezinformacija na internetu, raznim forumima i društvenim mrežama.

Svoje znanje i dugogodišnje iskustvo nudim vam kroz personalni online trening  gde svakom klijentu individualno kreiram program treninga i plan ishrane.

Želje i ciljevi mogu biti različiti, a najčešće su: razvoj mišićne mase, mišićna definicija, redukcija telesne mase, gubitak potkožnog masnog tkiva, poboljšanje sportskih mogućnosti, bolje zdravlje i opšte stanje organizma kao i fizička transformacija

Online trening prednosti

Online trening prednosti kao novog oblika saradnje sa personalnim trenerom je komunikacija sa klijentom putem društevnih mreža (Facebook, Viber, Whatsapp, E-mail..).

Online trening  idealan je za sve one koji nisu u mogućnosti trenirati sa personalnim trenerom uživo u teretani ili žive u drugom gradu ili inostranstvu.

 

Online trening kao rešenje ako nemate teretanu u blizini

U tom slučaju da nepostoji teretana u blizini, najbolji način je da va vežbate pomoću online treninga. Možete trenirati i kod kuće sa opremom ili bez opreme uz personalnog trenera.Plan ishrane i edukaciju dobićete upravo putem online treninga.

Online trening je puno povoljniji od individualnih treninga, stoga su idealni za studente i sve one skromnijeg budžeta. Online trening ne predstavlja problem kod vežbača oko shvatanja pravilnog izvođenja vežbe.

 

Online trening i saradnja na daljinu

Nakon dogovorene saradnje zajedno sa klijentom analiziram situaciju, postavimo ciljeve.

Kroz online trening ispravljamo moguće nepravilnosti i povrede. Nakon toga klijent ispunjava detaljni upitnik sa podacima koji su potrebni za izradu vlastitog programa.

Neke od traženih informacija u upitniku su visina i telesna masa,alergije i hrana na koju ste alergični ili je ne volite, kao i uvid u vaše fizičko stanje.

Na temelju navedenih informacija zajedno zaključimo cilj. Nakon 24 sata šaljem program treninga i ishrane. Za vreme online saradnje, koja je bazirana na periodu od 2 meseca, program treninga i ishrane po potrebi menjam na svakih 10 do 15 dana, rezimiramo situaciju tako što klijent šalje vlastiti „feedback osvrt na dosadašnji period.

Svakih 10-15 dana klijent mi šalje usporedbu prvih i najnovijih fotografija, te mere kritičnih delova tela kao što je struk.

Online trening praćenje napretka

Pomoću tih parametara razradim i korigujem plan za dalji napredak. Trening je moguće odrađivati u teretani, fitness centru, dvoranama sa tegovima, ali takođe program mogu prilagoditi i za kućne uslove.

Klijentima odgovaram u najkraćem mogućem periodu, a za sve savete i nedoumice dostupan sam 24/7. Sve informacije su strogo poverljive i diskretne.

Počnimo sa radom
Zajedno

Slobodno nam se obratite. Javićemo vam se u toku dana ili nas pozovite sada.

 

Nema proizvoda u korpi.