5,100 рсд

Predstavljamo Vam jedan od najkvalitetnijih proteina surutke, koje možete naći na tržištu. Superior 14 Whey Core  je idealan za sve, koji žele povećati dnevni unos proteina, a pogotovo za sve, koji žele povećati mišićnu masu, izgubiti telesnu težinu ili koji žele voditi brigu o mišićnoj masi. Whey Core protein je  visokokvalitetni miks koncentrata i izolata proteina surutke, sa dodatim digestivnim enzimima, fantastičnog ukusa i bez aspartama, hrani mišiće i sprečava razgradnju i ubrzava oporavak. Ne samo da ćete svoje mišiće nahraniti optimalnim proteinom surutke, već ćete zaista uživati u svakom gutljaju vaših šejkova. A najbolje je što možete uživati u najukusnijim kombinacijama bez dodanog šećera ili aspartama.  Visoko proteinski proizvod koji ne samo da će vam pomoći da izgradite više mišića, već će održavati i teško zarađenu masu, dajući vam alate koji su vam potrebni da biste postali jači svaki dan. Pored kompletnog aminokiselinskog profila, Whey Core sada obezbeđuje  i kompletnu paletu vitamina. Ukratko, obogaćen je mišićnim gorivom i stvarnim hranljivim sastojcima koji su vam potrebni da pređete na sledeći korak i dalje.

 

Kategorija:

Opis

Superior Whey Core je najveće biološke vrednosti od svih proteina na tržištu. S obzirom na svoje sastojke, to je najidealniji protein za rast mišićne mase. Lako se vari, brzo se apsorbuje i sadrži dodatne aminokiseline koje podstiču rast mišića.

Jedini na tržištu koji dodaje BCAA i glutamin peptide za najbržu apsorpciju!

  • sve potrebne aminokiseline koje su potrebne za rast čiste mišićne mase
  • dovoljnu količinu proteina neophodnu za mišićni rast
  • brzu apsorpciju zbog koje će mišići dobiti potrebne proteine odmah nakon treninga
  • 24 g čistog proteina
  • 5.6g BCAA aminokiselina
  • 4.5g glutamina
  • odlična rastvorljivost

Superior Whey Core sastoji se od koncentrata i izolata surutke i peptida glutamina i dodatnih BCAA aminokiselina. Proizvodnja ovog proteina se odvija na niskim temperaturama što onemogućava denaturisanje proteina i omogućava mu da zadrži visoku biološku vrednost.

Upotreba: Pomešati jednu punu mericu (32 gr) sa 250ml hladne vode. U danima treninga uzeti jedno serviranje nakon treninga. U danima odmora uzeti jedno serviranje odmah po ustajanju.

Dodatne informacije

Težina 2.27 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Superior Whey Core“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *