6,800 рсд

Kategorija:

Opis

Mikrofiltriran izvor izolata surutke, brzo svarljiv, sa 0% šećera.
Ako ste u potrazi za najkvalitetnijim izolatom surutke – Shadowhey Isolate je pravi izbor.

Shadow whey izolat sadrži samo čist, unakrsno filtriran izolat proteina surutke za maksimalnu biodostupnost.

Sadrži 26 grama** najkvalitetnijeg, brzog dejstva izolata proteina surutke po porciji, idealnog za posle treninga ili brzu količinu pogodnog proteina.

Shadow whey izolat sadrži 0 grama šećera i 0 grama masti po porciji, što ga čini istaknutim proizvodom izolata surutke na tržištu.

Kada su u pitanju izvori proteina vrhunskog kvaliteta za sportiste koji treniraju snagu, postoji malo neslaganja da izolat proteina surutke ispunjava sve okvire.

Shadow whey izolat sadrži samo čist, unakrsno filtriran izolat proteina surutke za izuzetnu bioraspoloživost aminokiselina za izgradnju mišića. Proizveden je kroz višestepenu mikrofiltraciju unakrsnog protoka, koja omogućava dobijanje najboljih frakcija proteina, a istovremeno poboljšava njihovu bioraspoloživost.

Svaka porcija sadrži 26 grama najkvalitetnijeg, brzog izolata proteina surutke i 0 grama ŠEĆERA i MASTI po porciji, što olakšava sportistima da se pridržavaju strogih dijeta koje imaju ciljani broj kalorija.

Shadow whey izolat je savršen za konzumaciju posle treninga kada vam je potreban brz izvor proteina ujutru ili između obroka. Njegov visoko bioraspoloživi izvor aminokiselina ubrzava sintezu proteina, što dovodi do povećanja mišićne mase i poboljšanog oporavka od napornog treninga visokog intenziteta.

KLJUČNE PREDNOSTI

  • 26g čistog izolata proteina surutke po porciji
  • Odlična biodostupnost za povećanu brzinu izgradnje mišića
  • Svift Digestion
  • 0 g šećera po porciji
  • 84% čistih proteina

„Izolat surutke je izvor visokokvalitetnih, brzo svarljivih proteina u svom najčistijem obliku za bodibildere.

Shadow whey Isolate je upravo ono što biste očekivali: mikrofiltriran izvor izolata surutke, sa minimalnim sadržajem masti i bez šećera. Izolat proteina surutke je nusproizvod sira. Izolat surutke ima najveću količinu proteina po porciji među koncentratom i hidrolizatom. Smatra se da izolat surutke ne sadrži laktozu, ugljene hidrate i masti, što ga čini savršenim izborom za ljude koji žele da dodaju čistu mišićnu masu. Iznova i iznova, studije su pokazale da je suplementacija proteinom surutke dovela do poboljšanja izgradnje čiste mišićne mase i oporavka. Važnost proteina surutke za fizički aktivne ljude ne može se potceniti.

BCAA ili aminokiseline razgranatog lanca (L-izoleucin, L-leucin i L-valin) doprinose razvoju čiste mišićne mase, smanjuju bol u mišićima i umor nakon treninga i sprečavaju katabolizam – trošenje mišića dok telo počinje da koristi mišiće kao izvor hrane za energiju.

L-izoleucin je esencijalna aminokiselina koja deluje kao katalizator za sintezu proteina. Može da podstakne anaboličke procese u celom telu, pomažući u razvoju specifičnih hormona poput rasta ili testosterona.

L-leucin je esencijalna aminokiselina, koja se obično nalazi u određenim namirnicama kao što su jaja, riba i piletina. L-leucin može povećati proizvodnju hormona rasta, dok takođe pomaže u povećanju nivoa fizičke izdržljivosti.

L-valin je esencijalna aminokiselina koja deluje kao rezerva goriva za ljudske ćelije. Nedostatak L-valina u ishrani dovodi do deficita u rastu mišićnog tkiva, čak i nakon treninga.

Vanilin kristal je ekstrakt vanile, koji sadrži veliki broj prirodnih antioksidanata koji mogu pomoći u borbi protiv infekcija i bakterija.

KAKO UPOTREBLJAVATI

Za one koji prvi put idu u teretanu: počnite mešanjem 1 merice praha sa 250 ml vode ili obranog mleka.

Za ozbiljne posetioce teretane: pomešati 2 merice praha sa 250-350 ml vode.

Ukusi: karamela od vanile, kolačići i krema, banana jagoda, čokolada, pistaći
Upozorenja: Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nemojte koristiti ako ste alergični na bilo koje od suplemenata. Dodaci ishrani ne bi trebalo da se koriste kao zamena za raznovrsnu i dobro izbalansiranu ishranu. Nemojte koristiti ako ste trudni ili dojite. Čuvati van domašaja male dece.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Shadow Whey Isolate“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *