6,490 рсд

Whey Pure FUSION NATURAL je dodatak ishrani. Visokokvalitetni protein surutke sa prirodnom aromom. Sastoji se od 75% čistog proteina, koji se sastoji od niskotemperaturnog obrađenog instant koncentrata surutke (VPC) i CFM® izolata surutke koji obezbeđuje visoku biološku vrednost. Ovo su dobri razlozi da podržite brz rast i regeneraciju vaših mišića, uživajući u punom i kremastom ukusu Amix™ Whey Pure FUSION proteina.

Opis

Visokokvalitetan protein surutke, Whey Pure FUSION NATURAL, sa izvanrednom punoćom ukusa, baz aspartama.

Neto težina: 2 300 g

Whey Pure FUSION NATURAL je dodatak ishrani. Visokokvalitetni protein surutke sa prirodnom aromom. Sastoji se od 75% čistog proteina, koji se sastoji od niskotemperaturnog obrađenog instant koncentrata surutke (VPC) i CFM® izolata surutke koji obezbeđuje visoku biološku vrednost.

Prednosti:

  • protein doprinosi rastu mišićne mase
  • protein doprinosi održavanju mišićne mase
  • sadrži visokokvalitetni koncentrat proteina surutke i CFM® izolat proteina surutke

Preporučena doza: Pomešati 1 mericu (1 merica = 35 g) AmiX™ WheY Pure FUSION Proteina sa 200-300 ml vode ili mleka sa niskim sadržajem masti. Koristite blender ili ručni šejker, mešajte 30 sekundi. Uzmite 1-3 porcije dnevno, u zavisnosti od dnevne potrebe za proteinima.

Whey Pure FUSION NATURAL

Sastojci: ultrafiltrirani koncentrat instantizovanog proteina surutke /iz mleka/, CFM® unakrsni mikrofiltrirani izolat proteina surutke /iz mleka/ sa proteinskim frakcijama (beta-laktoglobulin, alfa-laktoglobulin, serumski albumin, imunoglobulin, lakomoferooksidaza, lakomoferinoksidaza ), maltodekstrin,

stabilizatori: hidrolizat kolagena, ksantan i guar guma; emulgator: sojin lecitin; patentirani digestivni enzim DigeZime® – multi-enzimski kompleks (amilaza, lipaza, laktaza, celulaza, bakterijska neutralna proteaza).

Upozorenje o alergenima: Može sadržati tragove jaja, glutena, školjki, orašastih plodova i kikirikija zbog proizvodnih metoda.

Upozorenje: Nemojte koristiti ovaj proizvod ako ste trudni ili dojite. Proizvod nije namenjen deci. Držati podalje od dece. Ne prekoračujte preporučenu dnevnu dozu! Čuvati na temperaturi ne višoj od 25°C na hladnom i suvom mestu zaštićeno od sunčeve svetlosti. Proizvod ne treba koristiti kao zamenu za raznovrsnu ishranu. Proizvođač nije odgovoran za bilo kakvu štetu uzrokovanu nepravilnim korišćenjem ili skladištenjem.

Ovo su dobri razlozi da podržite brz rast i regeneraciju vaših mišića, uživajući u punom i kremastom ukusu Amix™ Whey Pure FUSION proteina.

Protein koji je dizajniran, kako za profesionalce tako i za rekreativce i praktično za svakoga ko želi da popravi kvalitet svojih mišića.

Dodatne informacije

Težina 2.3 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Whey Pure FUSION NATURAL“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *