3,350 рсд

Čini se da su sva pića pre treninga identična ovih dana, sa samo malim varijacijama od jednog proizvoda do drugog. Black Jack nakon prve upotrebe daje vam povećanu energiju, preciznost fokusa, poboljšanu snagu, beskrajnu izdržljivost, bolji rast mišića, podršku u gubitku masti i još mnogo toga!

Kategorija:

Opis

Pure Nutrition Black Jack ne sadrži šećer i sjajnog je ukusa.  Black Jack nije stvoren oslanjajući se na spekulacije i pretpostavke. Potrošeno je nebrojeno mnogo vremena testirajući razne sastojke i proučavajući istraživanja prestižnih univerziteta i klinika, kako bismo utvrdili koji sastojci pre treninga zaista deluju. Ako sastojak nije bio efikasan i nije dao rezultate, jednostavno, nije ušao u formulu  Black Jack .

Pure Nutrition Black Jack sadrži 13 aktivnih matrica sastojaka, čije je dejstvo naučno potvrđeno. Karakteriše ga eksplozivna snaga, energija i izdržljivost, bolji fokus i povećanje performansi. Suplement je premium kvaliteta i odlikuju ga sjajni ukusi.

Pure Nutrition Black Jack najbolji preworkaut na tržištu

Pure Nutrition Black Jack nije kao većina suplemenata koja sadrži neefikasne sastojke i neadekvatne doze za upotrebu. Black Jack ova formulacija sadrži isključivo naučno pouzdane sastojke koji daju stvorne rezultate već pri prvoj upotrebi.  Svaki sastojak BLACK JACK formule je tu sa razlogom. Bez obzira da li ste sportista ili rekreativac, bodibilder Black Jack će vam pomoći da bolje napredujete i ostvarite svoje ciljeve. Sa Pure Nutrition Black Jack dostići ćete željeni rezultat.

Nakon prve upotrebe možete očekivati povećanu energiju, preciznost fokusa, poboljšanu snagu, beskrajnu izdržljivost, bolji rast mišića, podršku u gubitku masti i još mnogo toga!

Pure Nutrition Black Jack

Pakovanje: 375 grama.

Način upotrebe: pomešati 12,5 g praška Preworkout (1 ravna merica) sa 280 – 450 ml hladne vode i popiti 30-45 minuta pre početka aktivnosti. Zbog izuzetno snažnog efekta koji izaziva, u početku se preporučuje procena tolerancije, korišćenjem polovine doze.

Napomene: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života! Čuvati van domašaja dece.

Upozorenja: sadrži 300 mg kofeina u dnevnoj dozi preparata. Ne preporučuje se deci –  osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama: Ne preporučuje se osobama preosetljivima na neki od sastojaka. Osobe koje imaju neko dijagnostikofano oboljenje i/ili koriste lekove, pre upotrebe preparata se moraju posavetovati sa lekarom ili farmaceutom, zbog mogućih interakcija/neželjenih reakcija. Proizvod se ne sme koristiti istovremeno sa drugim izvorim kofeina, stimulansima ili alkoholnim pićima. Neophodno je uzimati dovoljno vode, najmanje 6-8 čaša dnevno. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

Način čuvanja: čuvati na hladnom, suvom mestu i izbegavati izlaganje proizvoda preteranoj toploti i vlagi.

 

Dodatne informacije

Težina 0.375 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Pure Nutrition Black Jack“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *