6,750 рсд

Kategorija:

Opis

Dymatize Nutrition Elite Whey je savršena mešavina jonski izmenjenog izolata proteina iz surutke, koncentrata surutke i peptida iz surutke.

Svaka doza snabdeće Vas sa dodatnih 24 grama najkvalitetnijeg proteina sa manje od 1% ugljenih hidrata.

Ovaj proizvod je bez dodataka šećera, fruktoze, soli i ugljenih hidrata. Svaka porcija proteina je enzimski tretirana u laboratoriji radi povećanja stepena apsorpcije i biološke raspoloživostii.

Dymatize Nutrition Elite Whey

Dymatize-ov Elite Whey Protein sadrži u sebi i patentiranu smešu enzima Aminogen®. Ovi enzimi su od ogromnog značaja za povećanje iskoristljivosti unete hrane u organizam. Naime, od količina enzima zavisi koliko će se efikasno iskoristiti uneti proteini, ugljeni hidrati i masti. Samim tim, što je veći broj enzima prisutan, bolja je apsorbcija hranjljivih materija, a time je naravno brža iskorišćenost istih u organizmu.

Dymatize-ov Elite Whey Protein je i obrađen radi zaštite od ponovnog umreženja proteinskih lanaca koji rezultuje lošiju resorpciju proteina.

Dymatize Nutrition Elite Whey sadrži visoku koncentraciju anti-kataboličkih razgranatih lanaca amino kiselina (BCAA). Ti razgranati lanci amino kiselina su odličan izvor ekstra goriva za mišiće koje može da se istroši tokom intenzivnog treninga. Ti isti razgranati lanci amino kiselina popravljaju ćelije i pomažu njihov rast. Razgranati lanci amino kiselina se ubrzo nakon intenzivnog treninga iskoriste od strane mišićnih ćelija i važan su deo efektne dijete.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dymatize Nutrition Elite Whey“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *