3,000 рсд

CarboJet Basic je bogat glutaminom i aminokiselinama razgranatog lanca (BCAA). Može se koristiti u svakom trenutku, kada vam je potreban kalorični visokoproteinski obrok da bi ste pomerili granice i približili se svojim ciljevima. CarboJet Basic je visokokalorični gainer preparat specijalno dizajniran za sportove snage, bodibildere u fazi mase, za sportove izdržljivosti i sportiste sa izuzetno ubrzanim metabolizmom. CarboJet Basic je naročito pogodan za aktivne ljude, koji imaju potrebu za visoko kvalitetnim proteinom i kompleksnom mešavinom ugljenih hidrata.

Kategorija:

Opis

CarboJet Basic je visokokalorični gainer preparat specijalno dizajniran za sportove snage, bodibildere u fazi mase, za sportove izdržljivosti i sportiste sa izuzetno ubrzanim metabolizmom. CarboJet Basic je naročito pogodan za aktivne ljude, koji imaju potrebu za visoko kvalitetnim proteinom i kompleksnom mešavinom ugljenih hidrata.

Kalorije u ovom suplementu su mahom iz proteina surutke i kompleksa ugljenih hidrata, što znači da će mišići biti snabdeveni energijom. Ovaj suplement je ultimativni proizvod koji će vam pomoći da dobijete na kvalitetnoj mišićnoj masi, da povećate snagu i opšte fizičke performanse.

CarboJet Basic je bogat glutaminom i aminokiselinama razgranatog lanca (BCAA). Može se koristiti u svakom trenutku, kada vam je potreban kalorični visokoproteinski obrok da bi ste pomerili granice i približili se svojim ciljevima.

Carbojet Basic

CarboJet Basic obezbeđuje:

  • pre i posle trenažni kalorični visokoproteinski obrok
  • maksimiziranje rasta mišića
  • ne sadrži aspartam
  • sadrži ugljene hidrate niskog glikemijskog indeksa
  • odličnog je i kremastog ukusa
  • stimuliše dobitak na masi
  • jednostavno se priprema

Upotreba: jednu mericu razmutiti u 2-2,5dl vode. Konzumirati jednu  do tri merice dnevno, u zavisnosti od potreba unosa proteina i ugljenih hidrata.

Čuvanje: na suvom i hladnom mestu (ne u frižideru).

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „CarboJet Basic 3kg“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *