3,390 рсд

Amix® – MuscleCore® DW – Detonatrol® Fat Burner 90cps BOX

AMIX™ Detonatrol™ je izuzetna termogenička formula koja ima i prava eksplozivna stimulativna svojstva. AMIX™ Detonatrol™ je dizajniran u laboratoji LargeLife u saradnji sa sportistima Amix tima.

Zato su tu ukombinovani samo najkvalitetniji sastojci sa maksimalnom snagom, koji su se u praksi pokazali kao efikasni. Svi ovi sastojci su odabrani nakon opsežnih kliničkih studija, koje su sprovedene da bi se proverila njihova efikasnost.

Sastojci kao što su Sinetrol®, Clarinol®, Super CitriMax®, CapsiMax®, BioPerine® su samo neki od mnogobrojnih. AMIX™ Detonatrol™ je visoko-efikasan i lako se koristi.

AMIX™ Detonatrol™ je savršen kao pre-workout formula kao booster energije koji podstiče gubitak masnih naslaga.

Prednosti korišćenja AMIX™ Detonatrol™-a:

# preparat „sve u jedan“ za održavanje telesne težine

# maksimizira vaše treninge

# podstiče temogenezu( topljenje masti)

# smanjuje umor i podstiče izdržljivost

# ubrzava metabolizam

Uzimati 2-3 kapsule 2 puta dnevno sa dosta vode.

Opis

AMIX™ Detonatrol™ je sagorevač masti i izuzetna termogenička formula koja ima i prava eksplozivna stimulativna svojstva. Svi sastojci su odabrani nakon opsežnih kliničkih studija, koje su sprovedene da bi se proverila njihova efikasnost. Sastojci kao što su Sinetrol® , Clarinol® , Super CitriMax® , CapsiMax® , BioPerine® su samo neki od mnogobrojnih.

AMIX™ Detonatrol™ je izuzetna termogenička formula koja ima i prava eksplozivna stimulativna svojstva. AMIX™ Detonatrol™ je dizajniran u laboratoji LargeLife u saradnji sa sportistima Amix tima. Zato su tu ukombinovani samo najkvalitetniji sastojci sa maksimalnom snagom, koji su se u praksi pokazali kao efikasni. Svi ovi sastojci su odabrani nakon opsežnih kliničkih studija, koje su sprovedene da bi se proverila njihova efikasnost. Sastojci kao što su Sinetrol® , Clarinol® , Super CitriMax® , CapsiMax® , BioPerine® su samo neki od mnogobrojnih. Suplement je visoko-efikasan i lako se koristi.

Ovaj suplement je savršen kao pre-workout formula kao booster energije koji podstiče gubitak masnih naslaga.

AMIX™ Detonatrol™

Prednosti korišćenja AMIX™ Detonatrol™ -a:

– preparat „ sve u jedan“ za održavanje telesne težine
– maksimizira vaše treninge
– podstiče temogenezu( topljenje masti)
– smanjuje umor i podstiče izdržljivost
– ubrzava metabolizam

Pakovanje: 90 kapsula.
Preporučena upotreba: Uzimati 2-3 kapsule 2 puta dnevno sa dosta vode.
Napomena: Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodatke ishrani ne treba upotrebljavati kao zamenu za uravnoteženu ishranu. Preporučljivo kao dodatak uravnoteženoj ishrani i zdravom načinu života.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „AMIX™ Detonatrol™“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *