3,790 рсд

Amino Pills je novi aminokiselinski suplement koji je idealan kako za perod intenzivnog treninga tako i za periode redukcione dijete zato što sadrži vrlo nizak procenat masti i ugljenih hidrata.

Kategorija:

Opis

 Amino Pills je novi aminokiselinski suplement koji je idealan kako za perod intenzivnog treninga tako i za periode redukcione dijete zato što sadrži vrlo nizak procenat masti i ugljenih hidrata. S druge strane Amix™ Amino Pills je baziran na na najkvalitetnijim aminokiselinama koje potiču iz tri proteinska izvora i to: hidrolizata surutke i govedine i izolata sojinog proteina. Izolat sojinog proteina se prema najnovijim istraživanjima pokazuje kao kvalitetan izvor belančevina sa vrlo visokim indeksom bioraspoloživosti a analizom prethodno sprovedenih istraživanja ipak je isključena mogućnost estrogenskog delovanja na ljudski organizam. Protein surutke i govedine predstavljaju takođe jedne od najkvalitetnijih proteinskih izvora za ljudski organizam.

Amino Pills

Trostruki amino kompleks

Ovakva mešavina aminokiselina iz proteina surutke, govedine i sojinog izolata proteina, obezbeđuju sportistima jedinstvenu prednost.

Prednosti Amix™ Amino Pills:

  • povećava čistu mišićnu masu
  • povećava snagu
  • podržava brži oporavak
  • sadrži sve esencijalne aminokiseline
  • odličan za periode dijete
  • ima jedninstvene i izuzetne nutricione karakteristike

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Amino Pills, 660 tableta“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *